Over Animal Pals

Ontmoet de Familie achter Animal Pals: Ons Verhaal, Jouw Gemeenschap

Waar huisdierenliefde en familie samenkomen

Welkom in de wereld van Animal Pals, een plek waar de pootjes van huisdieren en de voetstappen van familie elkaar kruisen. Ons verhaal is er een van passie, zorg en liefde, geleid door Papa Jan en verrijkt door de avontuurlijke geesten van zijn kinderen Mina (7) en Sasha (5).

Bij Animal Pals draait alles om een gedeelde liefde voor huisdieren. Hoewel we niet elk product persoonlijk kunnen testen, zorgen we ervoor dat een groot deel van onze selectie door onze eigen ervaringen als huisdierliefhebbers en -eigenaren wordt geïnformeerd. Onze kinderen, Mina en Sasha, dragen bij door hun onmiskenbare enthousiasme en nieuwsgierigheid, waardoor we een kindvriendelijke en huisdiervriendelijke aanpak in ons assortiment kunnen waarborgen…

Little girl is walking along a pebbly beach with a fluffy dog. Back view
Little girl holding cat in her arms at home indoor, Child playing with domestic animals pet

De missie

Onze missie bij Animal Pals is om een omgeving te creëren waar de zorg voor huisdieren hand in hand gaat met familiewaarden. Elk product in onze winkel is gekozen met het oog op het versterken van de speciale band tussen huisdieren en hun eigenaren. We streven ernaar om niet alleen producten te bieden, maar ook waardevolle inzichten en adviezen die uit onze eigen ervaringen voortkomen.

We begrijpen dat huisdieren een integraal deel van het gezinsleven vormen. Daarom bieden we oplossingen en ideeën die zowel praktisch als hartverwarmend zijn, om jou en je huisdier het beste te bieden.

Bij Animal Pals nodigen we je uit om deel uit te maken van onze familie. Samen met jou en je huisdier(en) willen we een wereld van vreugde, avontuur en onvoorwaardelijke liefde verkennen.

Welkom bij de Animal Pals-familie, waar elke dag een avontuur is in het gezelschap van onze geliefde huisdieren!

Met hartelijke groeten,

Papa Jan, Mina en Sasha – en het Animal Pals Team

animal pals dog cat
animal pals dog cat